U-Kon, logotype  

 

Flugor för flugfiskare

 
line decor
HOME  ::   Få info om nyheter i din mailbox. Fyll i maillistrutan längst nere till vänster på sidan!
line decor
  

Proud Menber of NH Fly Tying Pro Team
 

Join the Mailing List
Enter your name and email address below:
Name:
Email:
Subscribe  Unsubscribe 


 


Flugbindningsverksta'n är öppen.

Här finner du flugor av hög kvalitet bunden med de bästa materialen. Har du inget namn på den önskade flugan, kan du beskriva den eller skicka en bild så försöker jag göra den efter dina önskemål.

Materialet i shopen är sådant jag själv använder och tycker är bra.

Välkommen in i webshopen.

Om du har Hotmail kan du få problem när du beställer. Du kan då skicka ett mail med beställningen till flies@ehnstrom.se i stället.


Perfect Quill från Semperfli.
Finns i tre bredder, S, M och L.
Genomskinligt så materialet under syns igenom..

Caddis Legs - softdub dubbingbrush. Perfekt för dina nattsländekroppar.


Tungstensskallar med naturligt utseende för olika nymfer.

Starkaste tafsen!

Finns också i Softvariant!

 

 

     
   


Om dett är något du undrar över kan du maila oss med dina frågor och funderingar. Meddela gärna om du hittar något som inte fungerar på sajten.

Nya, innovativa och gamla välkända flugor hittar du i menyn under rubriken Flugor! Du kommer garanterat att finna något intressant. Nyheter så gott som dagligen.

 

 

Flugbindingsmaterial kan man hitta på många ställen, men inte alltid samma material. De produkter vi har att erbjuda ger flugor som är lättare att binda, och som håller bättre och ser bättre ut. Fisken bryr sig kanske inte så mycket, men det ska vara roligt för oss som binder också.

Dubbingbrush är olika typer av hår och fibrer som är spunnet på tunn koppar-, eller ståltråd. Bra för puppor och nymfer. Olika typer av hår ger varierande utseende på flugorna. Enastående flugbindningsmaterial!

Softdub är samma sak fast spunnet på bindtråd och passar därför också till torrflugor och flymfer.

Tjeckiska nymfer har besegrat Europa. Nu finns materialet att få tag i här hos Fishingflies. Det finns också en hel del intressant bland den vanliga dubbingen och kroppsmaterialen. Allt för att dina nya nymfer, märlor och puppor ska ge dig fina fångster.

Vill du inte binda själv finns de Tjeckiska nymferna att beställa också.

Next Generation Dub!- Living Fibres - Superdubbing som gör dina flugor "levande" när de är i vattnet. Lättdubbat, fibrer som verkligen rör sig. Nu också i fluo-färger! Finns som dubbing, dubbingtråd, dubbing brush och streamer twisters.

   

 


   
räknare
besöksräknare 
  Favicon maker- Create a favicon from any image